23 augusti 2013
18:30

Tierps IF

Referat: Bälinge IF - Tierps IF

Fredagsmatch mot Tierp i fint sensommar väder.Vi börjar matchen med mycket sparka spring fotboll.Mycket kamp på mittplan och chanser fram och tillbaka mellan lagen.Tierp mycket mer offensiva en i våras.28:e minuten 1-0 Bälinge,nickmål Oscar J(01) assist hörna av Sundman(01).I slutet av halvleken gör Tierp både 1-1 och 1-2,lite slarv i markeringen.Vi pratar i halvlek hur vi ska kunna höja upp oss en nivå.I 10:e minuten springer Bernström sig fri och bir fälld.Frispark utanför straffområdet.Sundman stegar fram och ser en stor lucka,sa han efter matchen,bollen sitter i luckan.Vi börjar spela lite bättre efter målet och låter bollen göra jobbet.Ändå ställningskrig hela matchen innan DG dribblar några killar och trycker in 3-2 med 3 minuter kvar.Vi håller undan och tar 3 poäng.Bra jobb grabbar.Tack för hjälpen 01 grabbar.